Krijtverf is niet moeilijk om aan te brengen. Krijtverf kunt u gebruiken op meubels, accessoires en muren. 

De keuze van verf is bepalend voor de sfeer in uw interieur. De uitstraling van de kleur wordt immers bepaald door de manier van pigmenteren. Het maakt een groot verschil of de verf met natuurlijke of synthetische pigmenten wordt gemaakt.

Uiteraard is ook de reflectie van het licht van invloed. Amazona krijtverf is gemaakt op een natuurlijke, minerale, ultra matte basis die het licht absorbeert. Dit geeft een hele rustige sfeer. Daardoor kun je met zwaardere kleuren werken wat sfeerversterkend werkt.

Amazona krijtverf bevat uitsluitend natuurlijke pigmenten en is 100% ecologisch, en dus volledig biologisch afbreekbaar.

Meubels helemaal kaal schuren is meestal niet nodig. Een klein beetje ligt schuren is al voldoende tenzij het meubel lelijke plekken heeft dan kunt u de meubels het beste goed schuren.

Sommige donkere meubels geven bruine vlekken door de verf heen. Om dit te voorkomen kunt u het beste de kast inspuiten met de Ecoclean. 

Werkwijze:

  1. ligt schuren om de glans eraf te halen
  2. Goed ontvetten
  3. Breng ecoclean aan
  4. Krijtverf aanbrengen
  5. Wil je dat je meubel een oude look krijgt? Schuur dan op de randjes een beetje verf weg. Om dit makkelijker te maken kan je ook voordat je de verf aan brengt over de randjes met kaarsvet gaan dan haal je straks de verf er makkelijker af.
  6. Eventueel een boenwas aanbrengen voor bescherming van de verf. Doe dit zo licht mogelijk anders krijg je vlekken.

Tip ! Op youtube staan veel filmpjes over krijtverf aanbrengen. Bekijk deze eerst voordat je het gaat proberen.


      

© 2013 - 2017 G E W O O N B Y S U U S | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel