KLANTENSERVICE

Producten van GewoonbySuus: Alle producten van GewoonbySuus zijn gebruikt/antiek/vintage/tweede hands/ brocante of handgemaakt hierdoor kunnen de producten gebruiksporen hebben. Ik probeer daarom ook om alles zo goed mogelijk te tonen op de website.

producten bekijken: Het is altijd mogelijk om producten te komen bekijken. U kunt ook extra beeldmateriaal aan vragen van de producten die voor u onduidelijk zijn. Neem dan contact met mij op!

Bezorgen:

U kunt kiezen uit verschillende opties: U kunt de producten zelf ophalen, verzenden via Post NL en eventueel laten berzorgen door GewoonbySuus.

Wilt u de producten zelf ophalen of door Gewoonbysuus bezorgd hebben neem dan contact met mij op.

Verzenden via Post NL

Aankopen t/m 30 kg kunnen worden verzonden. Wij hanteren de prijzen van postNL.

Verzenden pakket basis (onverzekerd).

t/m 10 kg    € 6,95   (maximale formaat 100 x 50 x 50cm)
10 – 30 kg  € 13,25 (maximale formaat 175 x 78 x 58cm)

Kasten en grote artikelen kunnen niet via Post NL bezorgd worden en moeten dus worden opgehaald of bezorgd worden.

Wil je een product laten berzorgen door GewoonbySuus neem dan contact met ons op voor een afspraak en de kosten van verzending.

Retourneren

Je kunt altijd je producten retourneren, behalve afgeprijste artikelen en meubels deze kunnen niet retour!  Laat binnen 7 dagen weten welk product je wilt retourneren. Producten moeten in orginelen staat en stevig verpakt retour verzonden worden. Is het artikel beschadigd of gebruikt dan kan ik de artikelen niet retour nemen.

Beschadigd

Verzenden via de post is uw eigen risico. Met Verzekerservice pakket zijn kostbare goederen extra verzekerd bij verlies of beschadiging. Bij aangetekende verzending is uw pakket tot 500 euro verzekerd tegen verlies of beschadiging. Hier gelden wel andere verzendkosten voor zie www.postnl.nl

Kortingsbon

Heeft u een kortingsbon ontvangen? Op de bon staat altijd een code die kunt u invullen bij uw bestelling. De kortingsbon is nooit geldig op producten die door Gewoon by Suus moeten worden opgeknapt. De geldigheid van de korting staat altijd vermeld op de kortingsbon.

Kadobon

Op deze bon staat een unieke code, waarmee de ontvanger een korting op haar bestelling ontvangt. Er zijn verschillende bedragen mogelijk. Kadobonnen moeten in een keer volledig besteed worden. Niet inwisselbaar voor geld en er word geen geld terug gegeven.

Cadeaubonnen kunnen ook rechtstreeks naar de ontvanger worden verzonden! 

Wil je een ander bedrag en staat deze er niet tussen? Stuur mij dan even een email.

© 2013 - 2017 G E W O O N B Y S U U S | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel